Voorbeeldfoto

Ruimtes

Je kunt in het Stadshuus de volgende ruimtes huren:

Molenzaal – begane grond

  • Voor: presentaties, lezingen, uitvoeringen
  • Grootte: 118 m2
  • Aantal personen: maximaal 100 personen
  • Prijs: € 55 per dagdeel

Marktzaal – begane grond

  • Voor: vergaderingen, presentaties, lezingen
  • Grootte: 70 m2
  • Aantal personen: maximaal 40 personen (theateropstelling) | maximaal 25 personen (vergaderopstelling)
  • Prijs: € 45 per dagdeel

Kleine Marktkamer – begane grond

  • Voor: vergaderingen
  • Grootte: 30 m2
  • Aantal personen: maximaal 12 personen
  • Prijs: € 33 per dagdeel

Walderkamer – begane grond

  • Voor: vergaderingen
  • Grootte: 17 m2
  • Aantal personen: maximaal 8 personen
  • Prijs: € 20 per dagdeel

Tuinkamer – begane grond

  • Voor: vergaderingen
  • Grootte: 9 m2
  • Aantal personen: maximaal 4 personen
  • Prijs: € 16,50 per dagdeel

Schildersatelier – 2e etage

  • Voor: schilderlessen, presentaties, vergaderingen
  • Grootte: 66 m2
  • Aantal personen: maximaal 15 personen
  • Prijs: € 27,50 per dagdeel
  • Extra voorzieningen: verstelbare tafels

Kookstudio - souterrain

Kookstudio – souterrain

  • Voor: samen koken en eten, kooklessen, kookworkshops
  • Aantal personen: algemeen maximaal 30 personen | kooklessen/-workshops maximaal 10 personen
  • Prijs: kooklessen/-workshops € 110 per dagdeel (incl. € 50 schoonmaakkosten) | overige verhuur € 150 per dagdeel (incl. € 50 schoonmaakkosten) — NB Zelf schoonmaken is in bepaalde gevallen mogelijk.

Reserveren

Voor reserveringen en informatie kun je contact opnemen met Gerrie of Laus Halsema via 06 145 59 850 of 06 415 77 110.

Gezellig samen koken en eten

Wil je een keer komen koken en eten met de buurt, je afdeling, vrienden of familie? Met of zonder begeleiding van een kok, alles is mogelijk. Het Stadshuus zorgt voor de accommodatie en jij regelt zelf de ingrediënten. Er is ruimte voor 30 personen en bij mooi weer kun je ook buiten op de binnenplaats dineren.

NB De dagdelen van de kookstudio zijn hetzelfde als die van de andere ruimtes. Je kunt echter flexibel starten in een eerder dagdeel of doorlopen in een volgend dagdeel, zonder dat dit invloed heeft op de prijs. Houd er wel rekening mee dat de schoonmaaktijd van de keuken binnen deze twee dagdelen valt.